COVID-19 Η ανταπόκριση των Συνεταιρισμών και των άλλων φορέων της ΚΑΛΟ, Διεθνής Οργάνωση Εργασίας -I.L.O. (Ελληνικοί υπότιτλοι)

COVID-19 Η ανταπόκριση των Συνεταιρισμών και των άλλων φορέων της ΚΑΛΟ, Διεθνής Οργάνωση Εργασίας -I.L.O. (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Δείτε με ελληνικούς υπότιτλους το μήνυμα της κυρίας Simel ESim Senior Technical Specialist του Συνεταιριστικού Τμήματος της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (#ILO), μιλά για την συνεισφορά των συνεταιρισμών και των οργανώσεων της ευρύτερης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO) τον Μάρτιο του 2020 συμπλήρωσε 100 χρόνια λειτουργίας, 100 χρόνια συνεισφοράς στο Διεθνές Συνεταιριστικό Κίνημα.

“Σε όλη την ιστορία σε περιόδους κρίσεων, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν αυθόρμητα με συλλογική δράση βασισμένη στις αξίες της αλληλεγγύης και του συνεργατισμού. Σε τέτοιες στιγμές ο καλύτερος εαυτός των ανθρώπων έρχεται στο προσκήνιο, με αμοιβαία βοήθεια για την φροντίδα των άλλων, για τις οικογένειες, τους φίλους, τους γείτονες και την διεθνή κοινότητα.

Ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός, αλλά χρειαζόμαστε οι κυβερνήσεις, οι κοινωνικοί εταίροι, οι συνεταιρισμοί και η ευρύτερη Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία να συνεργαστούν μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την ευκαιρία να ξαναχτίσουμε ένα μέλλον καλύτερο.”